Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven

Bedrukking en logo’s

Wij kunnen alle werkkleding en pbm’s voorzien van jouw bedrijfslogo, zodat je medewerkers altijd representatief voor de dag komen. Bedrukkingen worden aangebracht door middel van transfers, zeefdruk of borduurwerk. Het kan zijn dat je zelf een adres hebt waar je dit laat doen. Dat is uiteraard geen probleem, wij denken graag met je mee.

Transferdruk

Transferdruk is een veel gebruikte methode om textiel te bedrukken. Transfers zijn fullcolour afbeeldingen en/of logo’s om op kleding te persen. Bij transferdruk wordt de opdruk op een stuk transferpapier aangebracht. Met behulp van een speciale pers worden de kleding en het papier op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. De druk en hitte zorgen ervoor dat de transfer loslaat en zich hecht op het product. Door de goede drukkwaliteit zijn de afbeeldingen langdurig houdbaar (mits juist aangebracht en gewassen). Het aanbrengen van transfers is eenvoudig en kan relatief snel worden gedaan. Let op; er is heel veel kwaliteitsverschil in transfers. Aworkx werkt alleen met de beste kwaliteit !

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt gebruik gemaakt van een zeefdrukraam van gaas. Op het gaas wordt een film van het ontwerp geplaatst. Deze film bestaat uit delen die wel licht doorlaten en delen die geen licht doorlaten. Met behulp van een UV licht worden de delen waar geen licht doorheen komt weggespoeld, zodat de inkt hierdoor heen kan. De inkt wordt door het gaas op de kleding gedrukt. Bij meerdere kleuren wordt elke kleur afzonderlijk opgebracht. Zeefdruk is  uitermate geschikt voor het bedrukken van textiel.

Borduurwerk

Borduurwerk is duurzaam en blijft mooi. Bovendien geeft een geborduurd logo een extra chique en professionele uitstraling. Borduren kan op 2 verschillende manieren worden gedaan; direct op de werkkleding of op badges en emblemen. De geborduurde badges en emblemen worden met een lijmlaag op de werkkleding geperst. Let op; borduren heeft wel een aantal beperkingen. Op brandvertragende kleding mag bijvoorbeeld niet direct worden geborduurd, dit mag enkel op een plakbare badge of embleem. Bij Aworkx vinden wij borduurwerk het mooiste. Je nieuwe werkkleding verdient toch ook een mooi logo?