Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven

KMS

KMS staat voor Kleding Management Systeem. Dat klinkt ingewikkeld maar is het zeker niet. Het is vooral interessant voor bedrijven met een groter personeelsbestand en meerdere vestigingen. Het maakt de gehele bestelprocedure eenvoudiger en beter beheersbaar. We nemen hiermee veel administratie en tijd over zodat de klant zich vooral kan focussen op de eigen core business.

Medewerkers kunnen via ons KMS systeem zelf hun werkkleding en pbm’s bestellen. Hoe werkt dat? We stellen het assortiment per medewerker vooraf samen. De medewerkers krijgen een eigen username en password waarmee ze toegang krijgen tot een unieke eigen webshop. Daar zijn alleen die artikelen te zien die voor hen zijn geselecteerd. De medewerkers kunnen dus alleen uit deze items kiezen. Met behulp van punten (credits) kunnen de gewenste items worden besteld.

Eenvoudig en overzichtelijk werkkleding en pbm’s bestellen

Ons KMS systeem werkt als online bestelprocedure snel, efficiënt en voorkomt onnodige fouten. Het systeem geeft in één oogopslag alle bestellingen van de medewerkers weer. Creditbeheer is bovendien per medewerker instelbaar, zodat ook de controle over alle aanvragen behouden kan worden. Binnen het KMS systeem zijn diverse instelmogelijkheden. Bestellingen worden kunnen direct worden verwerkt of eerst aangeboden voor akkoord. Rapportage kan per medewerker, afdeling en totaal.

Interesse? Neem contact met ons op via 013-2110276 of mail naar info@aworkx.nl.