Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven

Over Aworkx

Aworkx Workwear is gespecialiseerd in het leveren van duurzame werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Wij zijn specialist en beschikken wel over jarenlange kennis en know-how op het gebied van veiligheid op en rond de werkvloer. Aworkx onderscheidt zich in de markt door een jonge, frisse en stoere aanpak te hanteren, waarbij ontzorgen, goed advies, scherp prijsniveau en een snelle levering centraal staan. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s).

Assortiment

Aworkx heeft een zeer ruim assortiment werkkleding en pbm’s. Onze producten variëren van kwalitatief goede A-merken, tot betaalbare alternatieven. Om een juiste indicatie van de kwaliteit te geven hebben wij de producten ingedeeld in sterren-categorieën. Dit varieert van high-end 3-sterren producten en kwalitatief goede 2-sterren producten, tot basic en betaalbare 1-ster producten als alternatief.

Voorzien van bedrijfslogo

Wij kunnen alle werkkleding en pbm’s voorzien van jouw bedrijfslogo, zodat je medewerkers altijd representatief voor de dag komen. Bedrukkingen worden aangebracht door middel van transfers, zeefdruk of borduurwerk. Het kan zijn dat je zelf een adres hebt waar je dit laat doen. Dat is uiteraard geen probleem, wij denken graag met je mee.

Ook voor kleine oplages

In tegenstelling tot de meeste andere leveranciers van werkkleding en pbm’s leveren wij ook aan kleinere bedrijven en ZZP’ers. Het (na-) bestellen van slechts enkele producten is bij ons heel eenvoudig. Bij Aworkx stellen wij ons assortiment zorgvuldig samen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat een product snel leverbaar moet zijn. Wij hebben heldere afspraken met fabrikanten en leveranciers gemaakt, zodat de producten inderdaad snel worden geleverd. Bij een lopende bestelling houden we je altijd op de hoogte van de leveringsstatus.

Onze werkwijze

Het kiezen van de juiste werkkleding en pbm’s is erg belangrijk. Er is veel aanbod maar in de praktijk blijkt dat een groot aantal werknemers de verkeerde, of niet optimale, werkkleding en pbm’s gebruikt. Persoonlijk advies is daarom erg belangrijk. Samen bespreken we je wensen en eisen en inventariseren we tegen welke risico’s jij en je werknemers beschermd moeten worden. Je krijgt altijd een keuze uit minimaal drie opties in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. Voor het bepalen van de juiste maten kunnen we pas-sessies organiseren en alle medewerkers aanmeten. We voorzien de gekozen kleding en pbm’s eventueel van jouw logo en zorgen voor een snelle levering.