Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven
havep-5safety-image-plus-sfeerbeeld-01

Nieuw in assortiment: HaVeP 5safety Image +

Gepubliceerd op:

Hard werken, makkelijk en veilig! Supersterke werkkleding van de hoogste kwaliteit, daar kan je bij HaVeP altijd op rekenen. En niemand minder dan jij, bent de inspiratie voor de nieuwe HaVeP 5safety Image + collectie. De werkkleding uit deze collectie past zich aan je lichaam aan, wat zorgt voor een buitengewoon goede pasvorm en uitzonderlijk comfort tijdens het bewegen. De sterke en genormeerde uitvoering beschermt je bovendien tegen de risico’s op de werkvloer.

In deze collectie gebruikt HaVeP bijvoorbeeld vlamvertragend reflectieband voor een verhoogde zichtbaarheid. Daarnaast ontwierpen HaVeP aanvullende tricot items zodat jij je 100% veilig voelt, ook op koudere dagen. De HaVeP 5safety Image + voldoet aan de volgende normen en alle kledingstukken zijn industrieel wasbaar: EN 1149-5, EN 13034-6, IEC 61482-2, EN ISO 11611, EN ISO 11612. ISO 11611 en EN ISO 11612. De 50286 parka voldoet tevens aan EN 343.

Alle kledingstukken in de HaVeP 5safety Image + collectie zijn ontworpen met het oog op een zo groot mogelijk draagcomfort. De werkkleding is aangepast aan jouw dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Zo kan jij je dankzij de elastieken banden in de Amerikaanse overall helemaal vrij bewegen. Ook heeft het jack extra rugplooien en een inzet bij de oksels voor meer bewegingsvrijheid. De broek is gemaakt met een iets lager doekgewicht, voor meer comfort.

Deze nieuwe collectie van HaVeP protective wear is standaard verkrijgbaar in vier eigentijdse kleurencombinatie; grijs/korenblauw, grijs/rood, korenblauw/marine en zwart/charcoal. Echt fantastich mooie kleurencombinaties! Wil je liever nog een andere kleurencombinatie? Dat kan natuurlijk ook. Met de laagdrempelige HaVeP “Custom Made” service passen we de werkkleding aan op jouw wensen.

Bekijk alle producten uit de HaVeP 5safety Image + collectie.
Download de HaVeP 5safety Image + brochure.

Meer weten? Neem contact met ons op via 013-2110276 of mail naar info@aworkx.nl.

 

Terug naar het nieuws overzicht