Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven
skipper-actie-03

Nieuw in assortiment: SKIPPER afzetmaterialen

Gepubliceerd op:

Wij hebben de laatste tijd veel vraag gekregen naar afzetmaterialen die snel en eenvoudig te plaatsen zijn en bij opslag weinig ruimte innemen. Hiervoor bieden wij nu de perfecte oplossing: SKIPPER afzetmaterialen. Met de SKIPPER producten creëer je snel en eenvoudig een veilige werkplek. Bij opslag nemen de SKIPPER producten weinig ruimte in beslag, dus ook prima mee te nemen in een servicewagen.

De basis is de SKIPPER afzetlinthouder, een robuuste kegeltop met 9 meter rood/wit afzetlint van versterkt nylon met een waterafstotende coating. Deze SKIPPER afzetlinthouder past op nagenoeg elke bestaande kegel, maar het beste is gebruik met de SKIPPER standaard met voet en/of de SKIPPER afzetkegel. Het systeem sluit perfect op elkaar aan.

SKIPPER afzetmaterialen zijn modulair uit te breiden; de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn tal van handige accessories leverbaar zoals een LED-lamp en A4 sign houder die op de SKIPPER afzetlinthouder kunnen worden geplaatst. Zo kan de afgezette werkplek nóg veiliger en duidelijker worden aangegeven. De diverse eindclips en wandhouders zijn in normale en magnetische uitvoering leverbaar en zorgen ervoor dat het lint snel en eenvoudig aan elk oppervlak kan worden bevestigd. Er is ook een dummy afzetlinthouder, als het afzetlint moet “eindigen” op een standaard of afzetkegel.

Bekijk alle SKIPPER producten in ons assortiment.

Interesse? Neem contact met ons op via 013-2110276 of mail naar info@aworkx.nl.

Terug naar het nieuws overzicht