Keuze uit ons ruime assortiment
Persoonlijke en snelle service
Snelle levering
Uitsluitend voor bedrijven
havep-attitude-high-vis-sfeerbeeld-01

Nieuw in assortiment: HaVeP Attitide High-Vis

Gepubliceerd op:

Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is dan ook van essentieel belang. Precies daarom ontwikkelde HaVeP voor jou de Attitude High-Vis collectie. In het donker, in de sneeuw of midden in een storm, gekleed in Attitude High-Vis High werkkleding weet je zeker dat je opvalt. Alle ontwerpen werden uitgebreid getest in de praktijk en vervolgens geoptimaliseerd. Deze collectie zit dan ook vol met verrassende slimmigheden die jouw dag een stuk aangenamer maken. Denk aan een verlengd rugpand op de jas, voorgevormde broekspijpen, zakken met een klittenbandsluiting en natuurlijk reflectie op onverwachte, maar belangrijke plekken. Je doet je werk met passie en vastberadenheid en dat mag gezien worden.

Met de HaVeP Attitude High-Vis collectie laten we je echt shinen! De collectie voldoet aan de zichtbaarheidseisen van jouw sector en beroep en houdt rekening met situaties uit de praktijk. Zo zorgt extra reflectie op de schouders voor een goede zichtbaarheid, ook als je gebukt aan het werk bent. Je weet nooit wat een werkdag brengt, maar je weet wel dat je er gekleed in HaVeP Attitude High-Vis goed aan begint.

De collectie is aangepast aan jouw lichaam en dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Wat jij daarvan merkt? Heel veel. Zo kreeg de inzet van het kruis van de werkbroek extra versteviging om uitscheuren te voorkomen. Op plekken die snel vuil worden is marine doek gebruikt, zodat je vlekken minder goed ziet. Rugplooien in het jack zorgen voor extra bewegingsvrijheid en dankzij de unieke pasvorm van de voorgevormde broekspijpen dragen de werkbroek en amerikaanse overall als een droom.

De HaVeP Attitude High-Vis collectie komt standaard in twee verschillende kleurencombinaties; high-vis geel /marineblauw en high-vis oranje/marineblauw. Welke kleurencombinatie het beste bij jou past hangt af van je werkomstandigheden. High-vis geel valt over het algemeen meer op doordat het een hogere luminositeit heeft. High-vis oranje is daarentegen de beste keus als je bijvoorbeeld in de sneeuw moet werken, omdat deze kleur beter afsteekt tegen het wit. Wil je liever nog een andere kleurencombinatie? Dat kan natuurlijk ook. Met de laagdrempelige HaVeP “Custom Made” service passen we de werkkleding aan op jouw wensen.

Bekijk alle producten uit de HaVeP Attitude High-Vis collectie.
Download de HaVeP Attitude High-Vis brochure.

Meer weten? Neem contact met ons op via 013-2110276 of mail naar info@aworkx.nl.

Terug naar het nieuws overzicht